Katalanisch

Ingredients 1/2 Kgr. cargols de vinya. 1 conill. 2 cebes. 1 porro 1 pastanaga 1 tomàquet ratllat 2 ó 3 grans d'all 1/2 l. de brou oli d'oliva verge extra Sal i pebre. Herbes aromàtiques seques: farigola, romaní, llorer... 1 copa de brandi 1 copa de vi ranci Per a la picada: 1 gra d'all 40 grs. d'ametlles. 40 grs. d'avellanes. Julivert. 50 grs.de xocolata 4 racions Elaboració Es renten els cargols amb vinagre i sal, perquè treguin tota l'escuma, es renten amb aigua de l'aixeta. A continuació es posen en una olla amb aigua freda i els posem a foc lent, per "enganyar-los". Quan ja hagin sortit hi afegim la sal, herbes aromàtiques seques i es deixen bullir durant 30 minuts. S'escorren bé. Es trosseja el conill, el salpebrem i es fregeix en una cassola amb l'oli d'oliva, fins daurar-lo. El flamejem amb el brandi i el reservem. A la mateixa cassola, es fa un sofregit (a foc molt lent) amb la ceba, l'all, la pastanaga, el porro i quan aquests comencin a daurar-se li tirem el tomàquet i es sofregeix tot junt. Quan tinguem el sofregit ben fet, afegim el conill a la cassola i la copeta de vi ranci, i el coem fins que redueixi el vi. A continuació hi afegim els cargols i una mica de brou i ho deixem coure tot plegat una estoneta. Mentrestant es fa una picada amb les ametlles, les avellanes, l'all i la xocolata, quan es quedi una pasta ben fina, s'agafa amb el cullerot brou de la cassola i se li tira al morter, perquè aquesta es dissolgui bé i es posa a la cassola del conill. Ho deixem 5 minutets més i....Bon profit! (Si volem que la salseta ens quedi més fina, abans d'afegir el conill a la cassola, triturem el sofregit amb una mica de brou i el passem per un colador xinès)

Deutsch

Zutaten 1/2 Kgr. Weinrebenschrauben. 1 Kaninchen. 2 Zwiebeln. 1 Lauch 1 Karotte 1 geriebene Tomate 2 oder 3 Knoblauchzehen 1/2 l. Brühe Natives Olivenöl extra Salz und Pfeffer. Getrocknete Kräuter: Thymian, Rosmarin, Lorbeerblatt ... 1 Glas Brandy 1 Glas ranziger Wein Für den Biss: 1 Knoblauchzehe 40 grs. von Mandeln. 40 grs. von Haselnüssen. Petersilie. 50 g Schokolade 4 Portionen Ausarbeitung Waschen Sie die Schnecken mit Essig und Salz, damit sie den gesamten Schaum entfernen, und waschen Sie sie mit Leitungswasser. Sie werden dann in einen Topf mit kaltem Wasser gegeben und auf niedrige Hitze gestellt, um sie zu "betrügen". Wenn sie herausgekommen sind, fügen Sie das Salz, die getrockneten Kräuter hinzu und lassen Sie sie 30 Minuten kochen. Sie laufen gut ab. Das Kaninchen hacken, mit Salz und Pfeffer würzen und in einer Pfanne mit Olivenöl goldbraun braten. Wir flammen es mit dem Brandy und reservieren es. In der gleichen Pfanne mit Zwiebel, Knoblauch, Karotte und Lauch unter Rühren braten (bei sehr schwacher Hitze). Wenn sie anfangen zu bräunen, werfen wir die Tomate und braten alles zusammen. Wenn die Pfanne gut gemacht ist, das Kaninchen in den Auflauf und das Glas ranzigen Wein geben und kochen, bis der Wein reduziert ist. Dann die Schnecken und etwas Brühe dazugeben und eine Weile kochen lassen.In der Zwischenzeit die Mandeln, Haselnüsse, Knoblauch und Schokolade hacken, wenn es eine sehr feine Paste gibt, sie mit dem Brühenlöffel aus der Pfanne nehmen und in den Mörser werfen, damit sie sich gut auflöst und es wird in die Kaninchenpfanne gelegt. Wir lassen es noch 5 Minuten und .... Viel Spaß! (Wenn die Sauce dünner sein soll, bevor Sie das Kaninchen in die Pfanne geben, mahlen Sie die Pfanne mit etwas Brühe und geben Sie sie durch ein chinesisches Sieb.)

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